Cartaphilus Könyvkiadó , 2009. október

szín: Színes formátum: Puha borítós méret: Amerikai szabvány 170 x 260 oldalak száma: 100 ár: 2480.00 HUF ISBN/ISSN: 978-963-266-117 ; Gyűjteményes kötet
Aliens: Szemfényvesztés és Kísértet
forrás: kilencedik.hu
0 / 0
 | 
75

Borító

Rajzoló
Kihúzó

Szemfényvesztés

eredeti cím: Aliens: Alchemy, oldalak száma: 66
Rajzoló
Kihúzó
Betűk
Fordító

Tartalom
A helyszín egy távoli és ismeretlen bolygó, melyen alig százötven éve telepedtek le a járvány sújtotta U.S.S. Emerson kutató- és felfedezőhajó életben maradt utasai. Azóta már a sokadik generáció éli itt életét a Rend irányítása alatt, melynek vezetője, a zsarnok Muir rendfőnök mindent elkövet, hogy megakadályozza a régi űrbárka roncsainak átkutatását és a használható felszerelés megmentését. Ám amikor brutális gyilkosságok sora bolygatja fel a közösséget, vannak, akik számára világossá válik, hogy a Rend valamit eltitkol az emberek elől, és rejtély lappang az első telepesek bolygóra ékezése körül is. A megoldás pedig éppen a régi hajó maradványi közt keresendő!
Értékeld a történetet
Az értékeléshez lépj be.
0 / 0

Kísértet

eredeti cím: Aliens: Wraith, oldalak száma: 22
Rajzoló
Kihúzó
Betűk
Fordító

Tartalom
Minden vidéknek megvannak a saját legendái, félelmes titkai, mesebeli szörnyei. Ez alól nem lehet kivétel egy negyedik generációs agrokolónia sem, mely távol esik a sűrűn lakott telepektől. A helyiek tudni vélik, hogy a közeli barlangban egy "kísértet" tanyázik, arra várva, hogy újabb áldozat kerüljön az útjába. Az idénymunkára érkezett Roark nem hisz a mendemondákban, ezért bemerészkedik a barlangba, pedig tisztában lehetne azzal, hogy a föld alól senki sem fogja hallani a sikolyát!
Értékeld a történetet
Az értékeléshez lépj be.
0 / 0
Hozzáadva: Anathema, 2009-10-31 22:27:05 Módosítva: ZoTyA, 2015-10-31 16:25:12