Ratius Kiadó , 2006. december

szín: Színes, formátum: Puha borítós,méret: Újság 165 x 235, oldalak száma: 36, ár: 448.00 HUF, ISBN/ISSN: 1587-5407, Befejezett sorozat

Készítők

Fordító
Tartalom
1581 júniusában, majdnem kétévnyi utazás után Francis Drake kapitánynak sikerült a világon másodikként, de az elsõ angolként körbehajóznia a Földet! A spanyoloktól szerzett arannyal és ezüsttel megrakodva tért vissza utazása kiindulópontjához, a dél-angliai Plymouthba. A rakparton ujjongva tolongott a nép, hisz a gyors kis bárkák már órákkal korábban hírül vitték érkezését.

Mindenki ott volt, kicsik és nagyok, szegények és gazdagok, no és jómagam is, akit Donna Ferrentes-ként ismernek errefelé. Csodáltam Drake tengerészeti teljesítményét, de lelkesedésem sokkal mérsékeltebb volt. Drake azt tervezte, hogy elhozza Eldorádó aranyát, de kudarcot vallott és ezért engem okolt. Emiatt számolnom kellett azzal, hogy pozícióm a királynõnél meggyengül. Nos, erre az esetre is kidolgoztam egy tervet. Ugyanis az Aranytehén fedélzetén volt egy titokzatos kristálykoponya.

Tudtam, hogy lakik Londonban egy pénzember, aki annyit fizetne a koponyáért, hogy soha ne legyek a királynõ kegyeire utalva többé, de sajnos pillanatnyilag a kincs egy német kereskedõház legifjabb sarja, bizonyos Stexelseft Widó tulajdonában volt. Mindenáron meg kellett kaparintanom a kristálykoponyát!
Hozzáadva: ZoTyA, 2006-12-16 11:28:03 Módosítva: ZoTyA, 2014-10-20 15:53:52