Sombrero Kiadó , 2007. május

szín: Fekete-Fehér, formátum: Paperback,méret: A4 210 x 297, oldalak száma: 52, ár: 2100.00 HUF, ISBN/ISSN: 978-908-7160-16-6, Jelenleg is futó sorozat, 18 éven felülieknek
Sombrero Manara sorozat - A játékszer
Elmúltál már 18 éves?
igen nem

Készítők

Rajzoló
Fordító
Tartalom
A Játékszer 1983-ben látott napvilágot Olaszországban, majd egy évvel késõbb Franciaországban és Hollandiában is. A kötet nagy feltûnést keltett, hiszen ez volt az elsõ alkalom, hogy egy híres képregényrajzoló valódi pornóképregénnyel álljon elõ.

A Játékszer pedig Claudia, a gyönyörû, de végtelenül prûd asszony története. Claudia a gazdag üzletember, Alerado mellett tölti fényûzõ, ámde meglehetõsen unalmas hétköznapjait. Mígnem életét teljesen felforgatja férjének egy sértetten szerelmes barátja, aki odavan Claudiáért, ám az figyelemre sem méltatja õt.

A férfi megtalálja a módját, hogy az asszonyt teljesen az uralma alá vonja. Ugyanis sikerül egy apró vevõkészüléket ültetnie Claudia bõre alá. Az általa feltalált eszköz egy adókészülék segítségével bármikor szexéhes fenevaddá változtathatja a frigid Claudiát. Ettõl kezdve Claudia a legbizarrabb helyzetekben leveti magáról ruháit és szeretkezni kezd – mindez csak egy gombnyomáson múlik... Számára ugyan mindez meglehetõsen kellemetlen, ám az olvasók a világ minden tájáról rajonganak érte. A könyv máig világsiker, és erotikus képtörténetek hullámát vonta maga után.Maga Manara is közel tizenöt másik erotikus képregényt rajzolt, melyek elõbb-utóbb mind meg fognak jelenni magyarul is a Sombrero Kiadó Manara sorozatában.

Nem érdemes hát kihagyni egy ilyen érdekes sorozat elsõ kötetét!

Bemutató oldalak:
http://sombrerocomix.hu/sombrero/index.php?option=com_content&task=view&id=76&Itemid=36
Hozzáadva: ninja, 2007-05-17 01:40:04 Módosítva: ZoTyA, 2014-11-22 16:30:11