Vahan - Keresztutak / Az ismeretlenek / Felter Gorsky... #1

Szerzői kiadás , 2008. szeptember

szín: Fekete-Fehér, formátum: Puha borítós, oldalak száma: 64, ár: 479.00 HUF, Jelenleg is futó sorozat

Készítők

Rajzoló
Tartalom
Jero Trant a Gauss Magánnyomozó Iroda vezetõje különös álmokkal/rémlátomásokkal küszködik. Ezek néha segítik, néha akadályozzák munkáját. Mivel Jero ismeretlen körülmények között elveszítette emlékezetét, a múltjában rejlõ titkokat is fel kell tárnia. Egy rémálmot követõen belebotlik egy olyan bûnténybe, mely fényt deríthet a rejtélyre! A 45. móló raktárában holttestre bukkan, aki mellé a falra ugyanolyan tetoválást rajzoltak, amilyen az õ kezén is van.
A nyomokat követve Jero összetalálkozik egy különleges képességû gyilkossal, és csatlósaival, akik majdnem megölik õt. Ez a helyzet hozza elõ Jero-ból rég elfeledett emberfeletti erejét, amelynek segítségével megmenekül. Eközben a VaHaN nevû titokzatos szervezet Bren Talio vezetésével azt próbálja kideríteni, kik, és miért ölték meg a csapat három tagját? Honnan jöttek? Mi a céljuk? Hogyan mernek szembeszállni a nem-mindennapi képességekkel rendelkezõ VaHaN tagjaival?
A VaHaN-nak meg kell találnia a válaszokat, ha teljesíteni akarja küldetését… És mi köze mindehhez Jero Trant-nek, aki betéve tudja a Magánnyomozók Kézikönyvének szabályait?…
Hozzáadva: ZoTyA, 2008-09-24 09:27:56 Módosítva: ZoTyA, 2014-11-05 08:28:38