Delta Vision Kft. , 2010. november

szín: Fekete-Fehér, formátum: Zsebkönyv, oldalak száma: 176, ár: 2190.00 HUF, ISBN/ISSN: 978-963-9890-77-0, Mini sorozat

Készítők

Fordító
Tartalom
Félelem

Rihard Knaak és Kim Jae-Hwan (Warcraft: Napkút-trilógia™) közös munkája Magashegy Trag, az élõholtként újjászületett hõsies tauren mondájának újabb része. Trag kétségbeesetten küzd a Lidérckirály ránehezedõ akaratával, s bár váratlan találkozása Thrall-lal, az orkok felszabadítójával erõszakosan indul, mégis megvilágosodással záródik.

Harcos: megosztottan

Lieren, a Vadpöröly klán törpéi között nevelkedett emberi árva minden vágya meglelni édesszüleit. Ám mikor kiderül, hogy addig ismeretlen ikerhúgát, Loaniát, a nemes elfek nevelték fel, a testvérpár borzalmas találkozóval végzõdõ útra indul…

Hosszú az út

Szélesszarvú Govát, az ifjú tauren sámánt veszélyes feladattal bízzák meg: kerítsen elõ egy ork látnokot. Ám legnagyobb bosszúságára nem vághat neki egyedül a kalandnak: az öntelt gnóm harcos, Vasmagos Sanya is csatlakozik hozzá. A kelletlenül együttmûködõ kettõs csak összefogással képes legyõzni a hárpiákat, egy gátlástalan gazfickót, és magát Mus királyt… már ha nem végeznek elõtte egymással.

Családi értékek

Thüzesvérû Dzsaruk a draeneik lemészárlásának kelletlen résztvevõje – a hadjáratban, amelynek vezetõje bátyja, Dzs’argg. Dzsaruk némán figyeli a körötte zajló öldöklést, ám minden megváltozik, amikor megment egy Lína nevû draenei kislányt… Az ezt követõ összecsapásban testvér fordul testvér ellen, és nem csak Lína élete, hanem Dzsaruk lelke is kockán forog benne.
Hozzáadva: ZoTyA, 2010-12-20 11:07:29 Módosítva: ZoTyA, 2010-12-20 11:07:29