Szó Kiadó Kft. , 2007. március

  szín: Színes, formátum: Paperback,méret: Egyedi 200 x 200, oldalak száma: 80, ár: 1990.00 HUF, ISBN/ISSN: 963 86922 1 4, Gyűjteményes kötet

  Készítők

  Rajzoló
  Színek
  Fordító
  Tartalom
  Amit senki sem tartott lehetségesnek, megvalósult! Adolf, aki túlélte az általa kirobbantott II. világháborút, és a bukás után alámerült, évtizedek múltán váratlanul újra felbukkan, és megtapasztalja - elsajátítja fogyasztói társadalmunk jellegzetességeit: megöli a tamagocsiját, eladja az Eiffel-tornyot, találkozik néhány földönkívüli szociológia-hallgatóval, valamint találkozik Teréz anyával, testõrnek szegõdik Di és Dodi mellé, karaoke versenyen indul, és megfejti a gabonakörök rejtélyét. És a végén ott áll a nagy kérdés elõtt: pusztítsa el, vagy mentse meg az emberiséget? A képregény felhõtlen szórakozást ígér, és ehhez nem is kell más, mint egy orr, szemek egy száj, egy bajusz, fül, haj és Adolf máris él a lapokon!
  Errõl és sokminden másról is szól Walter Moers: Adolf címû képregényének nálunk most megjelenõ elsõ kötete, amelyet azóta Németországban két másik is követet a nagy sikerre való tekintettel.

  Egy este több jelképpel
  Adolf, a náci disznó Nr. 1. - Dr. Biolek konyhapoklában
  Adolf, a náci disznó Nr. 2. - Bûnös múlt
  Adolf, a náci disznó Nr. 3. - A német beteg
  Adolf, a náci disznó Nr. 4. - Szökésben!
  Adolf, a náci disznó Nr. 5. - Szex az ûrben
  Adolf, a náci disznó Nr. 6. - Nagy úr Japánban
  Adolf, a náci disznó Nr. 7. - Az õrület karmában
  Adolf, a náci disznó Nr. 8. - A világ vége?


  Hozzáadva: ninja, 2007-04-13 00:50:09 Módosítva: ninja, 2007-04-13 22:28:27