Cloudy Team , 2013. december

  szín: Fekete-Fehér, formátum: Puha borítós, oldalak száma: 260, ár: 2000.00 HUF, Jelenleg is futó sorozat

  Készítők

  Rajzoló
  Kihúzó
  Betűk
  Borító
  Tartalom
  "És levettetek a nagy sárkány az eredeti kígyó, aki nevezve van Ördögnek és Sátánnak, aki az egész föld lakosságát félrevezeti; levettetek a földre, és az õ angyalai is õ vele együtt levettetének." Jelenés 12:7-9

  Mindenki vágyik valamire. Mindenki akar valamit. Az emberek többsége sikert, pénzt, hírnevet akar, mások szerelmet, családot, boldogságot. Sok különbözõ ember, sok különbözõ álom. Van valami azonban, ami összeköti õket: a sóvárgás oly nagy bennük áhított céljuk iránt, hogy bármilyen árat megfizetnének érte. Ez az esendõség teszi oly kívánatossá õket a démonok szemében. Potenciális ügyfelek.

  Zef Mefistopheles menedzser. A zeneiparban mozog, az egyik legjobb. Sok halandót tett már elismert és gazdag zenésszé. Az ügyfelei egymásnak adják a kilincset. Egy nap azonban olyasvalaki keresi fel, aki az egész életét megváltoztatja... Fynne elsõ ránézésre ugyanolyan, mint a korábbi menedzseltjei: céltudatos, álmodozó, talpraesett fiatal srác, akinek minden vágya, hogy zenélhessen. Egy valamiban azonban különbözik a többiektõl: õ maga is démon.
  Hozzáadva: petren75, 2013-12-20 08:52:10 Módosítva: ZoTyA, 2014-11-03 08:39:11