Új Marvel Extra

Gyűjteményes kötet, 2010

Adatok

Kiadó(k)
Kingpin (2010)
Megjelent
1 szám
Ismertető
Marvel Extra.

Valamikor a képregények hazai aranykorában ez a két szó mindig valami különlegeset jelentett. Kéthavonta vártuk az újságosnál, hogy megjelenjen a következő szám, és kíváncsian lestük, hogy a Marvel Univerzum mely rejtett szögletébe nyerhetünk bepillantást általa.
Ott találkoztunk elsőként önálló történetben a Bosszú Angyalaival, Fenegyerekkel, a Fantasztikus Négyessel, vagy Vasemberrel, de ennek a füzetnek a segítségével ismerhettünk meg olyan nagyszabású történeteket is, mint A titkos háború, vagy a Főnix halála.
A Marvel Extra célja volt az (is), hogy olyan új képregényekkel ismertesse meg a képregénykedvelő olvasókat, amelyek addig teljesen ismeretlenek voltak számukra de a sorozat önálló bevezetésére ismeretlenül nem volt mód.
Ugyanezt a koncepciót szeretnénk folytatni mi is. Bemutatni olyan képregényeket, olyan hősöket, bűnözőket, amelyek nálunk még igen kevéssé (vagy egyáltalán nem) ismertek, így önálló könyvben nincs lehetőség megjelentetni, de mégis, mi nagyon érdemesnek tartjuk őket a bemutatásra. Aztán hátha kinövik magukat, és egyik-másiknak lehet saját kötete is.

Új Marvel Extra képregényei

Módosítva: 2017-01-25 18:51:28