Szerzői kiadás , 2013. október

  szín: Fekete-Fehér, formátum: Puha borítós, oldalak száma: 116, ár: 2000.00 HUF, Egyszeri kiadvány

  Készítők

  Tartalom
  A cím a két fõszereplõ, egy sötételf és egy felszíni elf találkozására utal. A nyári napfordulót a kelták a Földanya és a Napisten közös ünnepének, nászának tartották, alternatív elnevezése: "A Part Fénye". Ez a "Föld fénye" és a "Víz fénye", azaz a kettõ közötti "ünnep".

  A történet elején egy tolvaj elf (Veldan) és egy nem épp békés életet élt félelf (Azzedar) találkozásának lehetünk tanúi. Ámbár ez a találkozás is rosszat sejtet, mivel az ifjú harcos mély sebbel ájul el.
  A hajsza már folyik, s még az üldözõk nyomát követõ vadász is jól teszi, ha ügyel a hátára. Vagy a lelkére kéne inkább? Egy nemes drow hölgy (Lunareth) lehetne a nevetõ harmadik, ha nem jön közbe egy kis malõr: Egy átok összebilincseli az átokverte arrogáns félelffel...

  Vajon meddig tart az átok? Megszüntetheti-e valaki vagy hõseinknek kell felnõniük ahhoz, hogy újra a maguk útját járják?

  Két év kemény munka eredménye lát napvilágot eme mûben, amelyben az olvasó egy elfekkel teli fantáziavilágba nyerhet betekintést. Az akciódús jelenetek és mozgalmas történet garantáltan nem fogja elaltatni az olvasót, de nem csak az izgalmakra vágyóknak nyújt kellemes pillanatokat, hanem az ecchi rajongók is kedvüket lelhetik benne. Nem beszélve a hölgy olvasóknak ajánlott fanservice-rõl. A humorról is érdemes pár szót ejteni, hiszen abból is jócskán kijutott tolvaj "barátunknak" köszönhetõen, a nyugodt percek pedig megragadják az olvasót kellemes hangulatukkal.
  Hozzáadva: ZoTyA, 2014-11-03 22:10:47 Módosítva: ZoTyA, 2014-11-03 22:10:47