Bloodlust (2010)

Jelenleg is futó sorozat, 2010 - 2018

Adatok

Kiadó(k)
Szerzői kiadás (2010 - 2018)
Megjelent
5 szám
Ismertető
A Bloodlust 2060-ban, egy alternatí­v cyberpunk jövõben játszódó képregény. Leginkább harc orientált, de nem hiányoznak belõle a cselszövések és történeti csavarok. Elõkelõ helyet kapnak a képregény világában a vámpí­rok és a vérfarkasok. Rendhagyó módon itt nincs összetûzés a két faj között, sõt a történet alakulásával akár bajtársak is lehetnek. Viszont, hogy ne legyen egyszerû a dolog, fajon belüli viszályok elég gyakoriak.

A Föld egy világméretû, ember által okozott katasztrófa után éppen újjáépülõben van. Crywen, ahol történetünk is játszódik, az egyik leggyorsabban fejlõdõ neopolisz, ami New York romjaira épült rá.
Ez a képregény arra világí­t rá, hogy a romjaiból újjá épí­tett világ is ugyanolyan romlott és mocskos, mint amilyen elõtte volt. Az ember nem változik.

A világot az átlag ember számára ismeretlen erõk mozgatják, néhányan tudnak errõl, és megpróbálnak harcolni ezen erõk ellen a technika eszközeivel, néhányan meg úgy élik le nyomorúságos életüket, hogy nem is tudnak ezekrõl a dolgokról.
A történetben sok fontos szereplõ akad, és az események több szálon futnak. Ezek a szálak néha összefutnak, néha különválnak.

A korábban már két füzetben megjelenõ Bloodlust képregény szerzõi úgy érezték, “hogy a sztori és világ, finomításra szorul”, ezért újrakezdik a sorozatot

Bloodlust (2010) képregényei

Hozzáadva: 2014-10-18 10:52:37 Módosítva: 2014-10-18 10:52:37