Fumax , 2011. április

szín: Fekete-Fehér, formátum: Puha borítós,méret: A5 148 x 210, oldalak száma: 132, ár: 2490.00 HUF, Jelenleg is futó sorozat

Készítők

Rajzoló
Betűk
Fordító
Tartalom
Az elveszett paradicsom…

Végtelen vándorútja során D, a titokzatos vámpírvadász egy idilli, lebegõ városba érkezik, melynek utópisztikus társadalma biztonságos magasságban repül az életveszélyes Határvidék felett.

Mielõtt a lebegõ városba lépne, a vadász megmenti Lorit, egy család utolsó túlélõjét, és közben találkozik a több mint gyanús VIII. Plutóval. D-t a polgármester hívatja magához, hogy munkával bízza meg: lánya nyakán harapásnyomokat találtak, tehát az eddig biztos menedéknek tûnõ városban vámpír garázdálkodik.

Ahogy egyre több városlakó válik élõhalottá, kiderül, hogy semmi sem az, aminek látszik. A polgármesternek és Lorinak is köze van a rejtélyes eseményekhez, de hogy pontosan mi a szerepük, azt D-nek kell kiderítenie. És VIII. Pluto vajon hogyan illik a képbe?

A D, a vámpírvadász negyedik kötetében a tudományos fantasztikum randevúzik a halállal, mutáns szörnyetegek lakomáznak, és ismeretlen vámpírerõk ébrednek – ha D meg nem állítja õket. Sok sikert, vámpírvadász!
Hozzáadva: ZoTyA, 2011-05-05 10:01:08 Módosítva: ZoTyA, 2011-05-05 10:01:08