Kiss Judit (Kiss Judit)

Általános adatok

Nemzetiség
-
Készítő URL
-
Élettörténet
"Gyakorlatilag, amióta az eszemet tudom, szeretek rajzolni. Édesanyám “fertõzött meg” az öltöztetõbabákkal, amiket nekünk rajzolt, majd mikor már nem ért rá, nekiálltunk megrajzolni a sajátjainkat.
Egész gyermekkoromat testvéreimmel közösen a saját magunk által kreált fantáziavilágban töltöttem (és a mai napig nem nõttem ki belöle. XP)
Most már nekem is van egy kisfiam, aki szintén imád történeteket kitalálni, úgyhogy nem unatkozunk. ;)

Középiskolám a Török Pál utcai “Kisképzõ” volt. És bár egész életemben egyetlen “örök szerelem” volt – a rajz, mégis mindig csak hobbiként kezeltem. Csupán 1-2 éve kezdtem igazán komolyan venni és most már teljes erõbedobással azon vagyok, hogy minél többet tanuljak és fejlõdjek, mert szeretnék hatni másokra, megérinteni embereket a képregényeimmel.
Még hosszú út áll elõttem, de izgalmas lesz. =)
A Cser Kiadónak illusztráltam egy kiadványt “Szecessziós hatású mintaívek” címmel, és illusztráltam 2 mesekönyvet, amelyek közül sajnos egyik sem jelent meg a végén.

Eddig egy képregényem jelent meg a Keretbe Zárt Világ c. antológia 2. kötetében “Mesék játékokról” címmel.

Tanultam könyvkötészetet, animációt, kertépítést, Buddhizmust, japán és angol nyelvet. Érdekelenek a különbözõ kultúrák, vallások, filozófiák és mások véleménye minderrõl. Szeretek tanulni és olvasni.

Imádom a csapatmunkát és a kihívásokat – számomra ez az élet sója."

forrás: 5panels

Kiss Judit képregényei

Hozzáadva: 2013-12-10 19:01:57 Módosítva: 2014-09-22 07:56:21