Pádár Ádám (Pádár Ádám)

Született: 1988 Hatvan, Magyarország - 35 éves

Általános adatok

Nemzetiség
-
Készítő URL
-
Élettörténet
"Becses nevem Pádár Ádám, de mindenki csak Pádinak hív. 1988-ban születtem, Hatvanban. Jelenleg Nógrád megyében élek, egy Diósjenõ nevû kis faluban, közel a Börzsönyhöz. Végzettségemet tekintve idegenforgalmi szakmenedzser vagyok.

Rajzolásra a képregények iránt érzett rajongásom ösztönzött, amely már 3-4 éves korom óta nem hagy nyugodni. Akkortájt ismerkedtem meg a képregényekkel, a legelsõ füzetem egy Garfield volt amit szüleimtõl kaptam, sokáig csak és kizárólag ezt a képregényt gyûjtöttem, aztán ez a szenvedély szépen lassan kinõtte magát és elkezdtem a mûfaj iránt is érdeklõdni, fogyasztó és alkotóként.

Nem csak olvasni, de rajzolni is nagyon szeretem a képregényeket, a legelsõ képregényeimet még nagynénémmel csináltuk. Mivel nem csak a képregényekért de a videójátékokért is rajongtam/rajongok, nem meglepõ hogy az elsõ közös “ongoing” sorozatunk egy Sonic képregény volt amit nagynéném rajzolt, és én színeztem még ovodás fejjel. Természetesen mivel akkor még nem igazán tudtunk sokat a karakterrõl csak amennyit láttunk belõle, a történeteknek sem karakterben, sem sztorivonalban köze nem volt az eredetihez, ráadásul a mi Sonic-unk nem is sün volt, hanem egy róka, mert kinézete alapján azt hittük hogy az.

Kettõs rajongásomat késõbb a rajzolásban éltem ki, hol képregényeket vagy rajzfilm ötleteket hol pedig videójáték terveket rajzolgattam. Felnõtt fejjel még mindig ugyanitt tartok, szabadidõmben képregényeket tervezgetek, vagy játékokat, de úgy vélem mostanra már benõtt annyira a fejem lágya hogy ezen szenvedélyeimet a megfelelõ helyeken és a megfelelõ formában éljem ki, nem csak magam de mások szórakoztatására is.

Kutyatenyésztõ családból származom, szüleim nagy rajongói az agaraknak. Mindig volt legalább egy akit rendszeresen felkészítettünk versenyekre. Szakértõnek nem nevezném magam de az évek során rám ragadtak a fajtával kapcsolatos tudni valók és érdekességek, és ezeket szerettem volna elmesélni másokkal megismertetni, ezért készült el az Agarak ami egy ismeretterjesztõ stripsorozat, nyakon öntve rengeteg sajátos humorral.

Természetesen nem csak ezt az egy ötletet szeretném kidolgozni, vannak más szerkezetû, eltérõ tematikájú, különbözõ stílusú ötleteim amiket a jövõben szeretnék megosztani az olvasókkal."

forrás: 5panels

Pádár Ádám képregényei

Hozzáadva: 2010-10-15 20:16:04 Módosítva: 2014-09-22 15:33:31