Tarandus kiadó

1db képregény, 2011 - 2011 között

Tarandus kiadó
forrás: tollal.hu

Általános adatok

Történet
A Tarandus egy 2011-ben alapított könyvkiadó, mely elsõsorban spirituális és ezoterikus irodalom, spirituális és ezoterikus szépirodalom - ezen belül ezoterikus mese - illetve történelmi regények és szakmunkák, Szintézis könyvek, továbbá ezoterikus e-könyvek megjelentetésével foglalkozik.

A Tarandus tulajdonosa és ügyvezetõje Réti Attila, mûszaki vezetõje Szalay Ildikó. A kiadó kereskedelmi és marketingigazgatója Szalay József, mûvészeti vezetõje Réti-Fedor Mónika festõ.

A Tarandus ezoterikus szépirodalmi könyvkiadó 2011 októberében mutatta be elsõ körben napvilágot látó tizenkét kötetét a Boscolo Hotel patinás New York kávéházában. A Tarandus 2012. évi terveiben harminc új cím megjelentetése szerepel.

Ezek a kortárs - vállalva pályakezdõk kiadását is -, valamint az ezoterikus szépirodalom, a történetírás és az ezotéria körébõl kerülnek ki. A kiadó célja, hogy külcsín és belbecs tekintetében egyaránt kitûnõ ezoterikus, spirituális könyvekkel jelentkezzen, és értékes szereplõje legyen a hazai könyvkiadásnak.

forrás: tarandus.hu

Tarandus kiadó képregényei

Módosítva: 2014-10-17 09:18:50