Polgárháború - A háború kezdete #1

Kingpin , 2011. március

szín: Színes, formátum: Paperback, oldalak száma: 132, ár: 2990.00 HUF, ISBN/ISSN: 978-615-5090-01-1, Mini sorozat

Készítők

Rajzoló
Kihúzó
Betűk
Borító
Fordító
Tartalom
Az utóbbi évek egyik legnagyobb eseménye a Marvel Univerzumban a Polgárháború volt. Amerikában is majdnem egy teljes évig ment az elõzményekkel, utóhatásokkal együtt.

A 2011-es év nálunk is errõl fog szólni. Míg az Adoc-Semic már belekezdett az elõzményekbe, és a februári számban elkezdõdik náluk maga a Polgárháború is a pókemberes részekkel, addig a Kingpin magát a fõ minisorozatot adja le, néhány bónusztörténettel megspékelve.

Amíg a Semic-féle havilap Pókemberrel fog foglalkozni, az õ helyét mutatja be ebben a nagy eseményben, addig a mi könyvünk elsõsorban az Új Bosszú Angyalait, Pókembert és a Fantasztikus Négyest helyezi elõtérbe - továbbá mi mutatjuk be magát a Háború kiváltó eseményét is, az Új Harcosokkal.

Pókember nálunk a semiceshez képest csak vázlatosan kerül bemutatásra - az õ kalandjai a havilapban lesznek részletesen bemutatva. A két nagy ellentábor harca viszont a mi könyvünkben lesz.

Az egyik oldalon Vasember, Pókember, a Fantasztikus Négyes, Ms. Marvel, Darázs, Fullánk, Amazon, Thor, Õrszem - a másik oldalon pedig Amerika Kapitány, Luke Cage,.Fenegyerek, Köpeny és Kard, Góliát, Sólyom, Herkules, Megtorló... és még sokan mások mindkettõben. Lesznek, akik az események hatására menet közben tábort váltanak, és lesznek, akik kitartanak a végsõkig.

TE KINEK AZ OLDALÁN ÁLLSZ?
Hozzáadva: ninja, 2011-04-07 14:52:47 Módosítva: ZoTyA, 2014-10-19 12:50:18